90 SECONDS w/ Ferus Mustafov

 

[ сезона 02, епизода 12 ]„90 SECONDS“ е серијал во кој што еден гостин одговара на брзо поставени забавни прашања и има 90 секунди за истите.Нова епизода секој петок во 13:00ч. 🕐СИТЕ ЕПИЗОДИ на „90 SECONDS“:▶️ https://www.youtube.com/playlist?list…★ СЛЕДЕТЕ МЕ НА:• Instagram – http://instagram.com/steffrasho• Facebook – https://www.facebook.com/SteffonatorYT/Маркетинг контакт:[email protected]★ SUBSCRIBE! – http://bit.ly/SubSteff

 

CHECK OFFERSOURCE LINK